Két pasi, meg egy...

Két fiam van... az ő életükről, a napi eseményekről... meg ami még eszembe jut szólna eme blog...

HTML

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

visszatérés 2

2011.07.22. 20:45 - viraeg

Igen, még egy bejegyzés jön...
Májusban sikeresen kificamítottam a bokámat, de még ez sem tántorított el minket attól, hogy az állatkertben szórakozzunk kicsit... megoldást is találtunk arra, hogy ne kelljen járnom :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És most néhány pillanatkép Istvánról, bár lelkiismeret furdalásom van, amiért Istvánról mostanában több kép készül, mint Dávidról, de közben meg tudom, hogy Dávid állandóan csavarog... hol óvodában van, hol anyósommal kertészkedik, hol táborozik... de így van jól :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyár van nyár ugye... és a nyár eleje elég szépen sikerült Természet anyónak... meleg volt, pont strandidő... és ha már strandra nem szívesen megyünk, a vizet hoztuk magunk közé:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És a végére...
Drága férjem eltöltötte a Krisztusi kort... túlélte, átélte... és végre ismét egy évvel öregebb lett és bölcsebb is talán... az ő ünneplésére alkottuk a gyerekekkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innen is és utólag is... és különben is... Nagyon boldog születésnapot neki!!! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketpasi.blog.hu/api/trackback/id/tr113089965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása